SEO Uitvoer Het in de praktijk brengen van ons advies

Als je besluit om SEO uit handen te geven, dan ben je bij EJOweb aan het juiste adres. Op basis van ons SEO adviesrapport gaan we de punten die in hierin zijn aangegeven inpassen op je website. Dit gaat natuurlijk wel altijd in overleg met de klant.

Eenmalige SEO Uitvoer

Een website kan door een opschoonbeurt meestal al een stuk beter scoren dan voorheen. Soms kan een kleine aanpassing al het verschil maken voor Google om je website beter in te schatten. Resultaten zijn vaak pas zichtbaar na een paar weken. We leggen hier even de nadruk op, omdat resultaten niet na één nachtje slapen zichtbaar zullen zijn. Google heeft namelijk tijd nodig om veranderingen op je website te indexeren en daarna te ranken. SEO bureaus die anders beweren liegen of gebruiken illegale trucjes (blackhat SEO) en daar doen we bij EJOweb niet aan.

Overweeg onze SEO onderhoud dienst

Hoewel onze SEO implementatie je website een flinke boost geeft, is het nadeel dat het maar eenmalig is. De internetwereld is altijd onderhevig aan vele veranderingen en wat nu goed werkt voor een website kan morgen weer anders zijn. Om even duidelijk te maken hoe snel alles veranderd online: Google update jaarlijks zo’n 500 keer het algoritme dat ze gebruiken om websites te ranken. Wat vandaag werkt kan bij wijze van spreken morgen nutteloos zijn. Wij raden je dus ook aan om je website bij ons te laten onderhouden om ervoor te zorgen dat je website ook goed vindbaar blijft!