SEO teksten Teksten optimaal laten schrijven voor de zoekmachine

Webteksten schrijven is anders dan schrijven voor de traditionele media. Als je teksten schrijft voor het internet dan moet je rekening houden met de bezoeker én de zoekmachine. Om een goede tekst voor het internet te schrijven moet je dus kennis hebben van wat belangrijk is voor zoekmachines om je tekst goed te indexeren. De grote uitdaging voor SEO tekstschrijvers is ervoor te zorgen dat de teksten geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachine zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het stuk.

Bij EJOweb je SEO teksten laten (her)schrijven.

SEO teksten schrijven

Als je een website hebt waar die nog helemaal gevuld moet worden kunnen wij dit voor je uit handen nemen. Wij gaan dan samen in overleg  waarin duidelijk wordt welk doel je voor ogen hebt met de teksten en welke toon de tekst moet krijgen. Aan de hand van dit gesprek zullen wij dan de teksten vorm geven. We zorgen ervoor dat het echte SEO teksten worden.

Als je al content hebt, maar deze voldoet niet, omdat er bijvoorbeeld helemaal niet aan de zoekmachine is gedacht, of juist teveel. Dan herschrijven wij deze teksten graag voor je.

Waarom EJOweb als je tekstschrijver?

Vanwege onze kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan over zoekmachines weten wij precies hoe we internetteksten het best kunnen schrijven. Dat is natuurlijk een enorm pluspunt. Maar wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij beseffen dat webteksten allereerst voor de bezoeker geschreven dienen te zijn en dan pas voor de zoekmachine. Wij zullen altijd eerst de bezoeker in gedachte houden en als een aanpassing die goed is voor de zoekmachine de leesbaarheid schaad, zullen wij dit achterwege laten!