SEO onderhoud Laat je goede posities niet verloren gaan!

De noodzaak van SEO onderhoud

Stilzitten is in de SEO wereld geen optie. Google update hun algoritme waarmee ze websites ranken jaarlijks zo’n 500 tot 600 keer. Deze veranderingen kunnen grote invloed hebben de huidige ranking van je website in de zoekmachine. Om op hoge posities te blijven moet continu gewerkt worden aan de website. Een andere reden waarom je niet tevreden achterover kunt leunen is dat concurrenten graag uw positie in zoekmachines overnemen. Als je zelf niks meer aan zoekmachineoptimalisatie doet, ben je een makkelijke prooi en zal je zakken in de rankings. Hierdoor komen er minder bezoekers op je website en dus ook minder klanten. Daarom raden wij bij EJOweb altijd aan om je website up-to-date te houden qua SEO.

Je SEO laten onderhouden door EJOweb

  • Maandelijks rapporteren we de resultaten zoals aantal bezoekers, posities van pagina’s in Google etc. aan de hand van overzichtelijke data, zodat duidelijk is hoe je website ervoor staat en verbetert is ten opzichte van de maand ervoor.
  • Aan de hand van dit maandelijkse rapport kunnen we weer een verdere SEO strategie bepalen als dit gewenst is.
  • Wij monitoren positie van voor jouw belangrijke zoekwoorden en zullen indien nodig aanpassingen doen.
  • Wij kunnen de door jouw geleverde stukken die je wilt plaatsen op je website optimaliseren voor de zoekmachine. (Bijvoorbeeld een blog of nieuwsbericht)
  • Zorgen wij ervoor de je je volledig kan focussen op je bedrijf wetend dat de SEO van je website goed geregeld is.

statistieken rapportage