SEO Diensten Met een gerust hart je SEO uitbesteden!

Je hebt een nieuwe, moderne, hippe, professionele website? Heel mooi, dit is een uitstekend begin. Als deze website maar weinig bezoekers heeft, haal je niet alles uit de website. Een website moet goed scoren in zoekmachines om bezoekers te genereren. Hier komt zoekmachine optimalisatie (SEO) om de hoek kijken. Gelukkig weten wij bij EJOweb hier alles van en bieden wij onze SEO diensten aan!

Onze SEO diensten

De diensten die wij leveren op het gebied van zoekmachineoptimalisatie hebben opgedeeld in 4 onderwerpen. Op deze manier kunnen wij in elke fase van je website je van dienst zijn en maatwerk leveren.

Goede SEO net zo belangrijk als een goede werknemer

SEO voor kleine bedrijven, ZZP’ers en particulieren

Wij bieden onze diensten aan de kleine bedrijven, ZZP’ers en particulieren. We zijn ons ervan bewust dat marketing uitbesteden aan grote internetbureaus (te)veel geld kost en dit vaak niet op te brengen is voor de kleinere spelers op de markt. Doordat EJOweb een klein bedrijf is kunnen wij onze SEO diensten tegen een lagere, betaalbare prijs aanbieden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Wij gaan voor succes op lange termijn.
  • Wij gebruiken alleen legale manieren om hoger te komen.
  • We zijn flexibel.
  • Doordat er bij EJOweb een webdesigner aanwezig is, is er altijd expertise aanwezig over de technische kant van een website.
  • Wij maken door middel van een uitgekiende SEO strategie een aanpak op maat.
  • Wij laten resultaten zien aan de hand van statistieken. Dus bij ons geen vaag gedoe.
  • Wij zorgen ervoor dat er relevante bezoekers naar je website komen. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.
  • De internetwereld veranderd snel en SEO is geen uitzondering. Door bijeenkomsten en cursussen te volgen blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

SEO in Zwolle en omgeving

EJOweb werkt vanuit Zwolle en is vooral in deze omgeving actief. Andere plaatsen waar wij onze werkzaamheden verrichten zijn: Hasselt, Kampen, Wezep, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Zwartsluis.